Hem » Blogginlägg » Min första blogg

Min första blogg

Skrivet den av Lotta

Min vision sen jag kom tillbaka till Sverige, efter att ha bott utomlands i många år var att öppna en egen yoga studio med små informativa grupper. Där närvaro, harmoni och omhändertagande står i fokus. Jag önskade att få arbeta runt Lorensberg och dess när liggande områden, där det i dag inte finns någon yoga studio. Jag vill arbeta med yoga, ayurvedatänket, balansen och sammanhållning inom den holistiska världen.

Nu öppnar jag min Yoga Divine studio på Kunsportsavenyn 34.

Jag har under flera år letat efter lokal i centrala Göteborg och nu funnit min pärla på Avenyn 34.

Under mina år som instruktör har jag träffat så många nya och spännande människor, som idag har utvecklat sig till ett samarbete och ett härligt nätverk inom yoga och alternativa former.

Vilka underbara människor jag arbetat ihop under sommaren för att komma dit jag är i dag. Allt från marknadsföring Creature Mikael Palmgren med medarbetare Germán och Sebastian och copywriter Eva Elmersson, 4-inredare Sören Granat och alla goda vänner som ställt upp och hjälp till med arbete och support, det är tack vare dem att jag öppnar mitt Yoga Divine.

I samband med detta lanserar jag min nya hemsida www.yogadivine.se och blogg.

Välkommen till öppet hus 22-24/8 kl 09-13.00, 17.00-19.00

Lotta Filipson

8 Svar till Min första blogg

 1. Gud vilken fin hemsida och blogg Lotta!
  Önskar dig all lycka med ditt företag och livet!!
  Många kramar från mig!
  Susann

  • Hej tjejen.
   Tack för din feedback.
   Kom gärna förbi en dag och titta och se hur vi har det.
   Kram Lotta

  • Gulliga dej, som alltid tänker på mig och alla andra. Kom gärna förbi och titta på lokalen en dag. Ring gärna först så att jag är där.
   Kram Lotta

 2. Massor med lycka till Lotta. Kram Marie

  • Nästa gång , vem vet kanske jag har en lokal i Spanien? Tack för lyckönskningarna, de behöver man i början. Erkänner att jag är lite nervös. Krama Otto och Morgon och dig själv. Lotta

 3. Tack Marie.
  Jag kämpar på här i blåst och regn.
  Vem vet när jag kommer ner med solen till er.
  Lotta

 4. Vilken enkel stilren hemsida, riktigt inbjudande lycka till. Kram Magnus

  • Kul att du gillade den. Jag är själv väldigt nöjd.
   Nästa gång ni kommer ner, får det bli lite yoga för hela familjen.
   Lycka till med hästen och vovven.

   Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*